Ny ordförande

Hej alla grannar och medlemmar.
Jag har varit ordförande i Hulan 2 sedan 2002. Nu börjar det bli dags att lämna över uppdraget till någon annan. När det är föreningsstämma i februari 2017 så ämnar jag lägga dessa år bakom mig.
Varför skriver jag då detta här? Jo, för att ni skall ta er en riktig funderare på vem ni vill ha som min efterträdare. Enligt mitt förmenande så skall det vara någon som tar uppdraget på stort allvar. Någon som verkligen vill vara med att förvalta vår fina samfällighet på bästa sätt och brinner för att utveckla vår fina förening för medlemmarna bästa.

Om ni har någon som ni finner lämplig så prata med valberedningen. Om det är någon av er som vill veta mer om uppdraget så är ni välkomna att höra av er till mig.
En ordförande har ett stort ansvar, och är jämte kassören (Carina) firmatecknare för föreningen. Vi är är en sk. juridisk person, vilket innebär att vi i vissa avseenden är att jämföra med ett bolag.

Lycka till

/Leif K

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.